Thursday, February 12, 2015

50 нюанса тодор танев

От толкова време не съм отварял това измислено блогче, че не знам как се поства. Гениалната ми идея беше пост за хорър филмите на 2014-та, НО:

1. Рядко гледам такива, ако някой не е разбрал, сега го разбира...
2. ...Защото са доста Тъпи

може да погледнете блога на Стифф, там са споменати разни

И вместо хорър филми

Хорър сериали


Video killed the radio star са казали едни пичове преди доста години



Класация за сериали на Еленко Ангелов:





На първо място Ханибал. Не защото е най-добър (от тези сериалчета няма нито един добър), а заради Мадс Микелсен. Горе-долу всичко хубаво тук приключва с неговата харизма . За 2 сезона този тип успя да остави след себе си вагон трупове, никой не може с пръст да го пипне, а лошото е, че сезон 3 идва някъде напролет. Омръзна ми. От симпатичен кулинар и сериен убиец го превърнаха в Осама бин Ладен. Всеки знае кой е, никой не може да го хване.




целият екип на продукцията тука














новият Carcass дойде 2013-та, доколкото знам...









The Strain



Изгледах го набързо и тоя. Един сезон, чака се втори. По едни книжки на Гийермо дел Торо и Чък Хоган със същото заглавие. Чел съм първата и началото на втората и нещо ги зарязах, но това не значи, че няма да си ги завърша някой ден.







Ако случайно на някого му е убягнал от полезрението - добрите стари вампири този път превземат Ню Йорк. Поне започват с Ню Йорк. Доколкото помня книгата, сериалът я следва доста точно, вампирите са зловещи и противни и като цяло бих дал положителна оценка (от мен да мине). Шайката добри, дето ще спасява света, се предвожда от един дъртак, минал през сурови изпитания, за да стигне до тук. И 4-5 глупаци около него, които не вършат нищо.


рокендрол вампир...







ако питате мен, подобни неща се случват в ню йорк всеки Божи ден...просто не ги научаваме





Предводителят на всички вампири и НайГолемиятТъпак от тях










Сериал номер 3, че стана късно. Филм с Asa Akira започва...








Salem



А това вече го забравих. Всеки е чувал за Salem witch trials, ясно е горе-долу за какво иде реч. Село някъде в зората на Съединените щати, свещеници и вещици. Тук по някаква случайност главните действащи лица са ми симпатични


Любовта ще спаси света...ясно е от първия до последния епизод на този романс. Да, Романс, никакъв хорър. Хорърът  е отживелица









във филмите на Mike Adriano са едни подобни...ама не съвсем



Забравих да кажа, един сезон е. Втори-тази година. Става, ако лягате с Dark Funeral+Watain


и вече наистина е късно, другите сериали-в следващия пост
Пределно ясно е, че това ще бъде юни 2016: На Download