Saturday, December 24, 2016

Невероятното пътешествие на кери кинг, който си заклещи........

........главата в гъзЪ
и прекара доста време там
!


Бих искал да кажа, че втори сезон на Salem е добър. Парчето, което звучи по време на началните надписи е все същото на Галфона Мерилин Менсън. КУР!

Нашият Капитан Джон Олдън го намериха едни индианци
научиха го на това-онова, обясниха му значението на текста на Саймън и Гарфънкъл:
people hearing without listening
и не на последно място: изрисуваха му тялото



и ей го, озверел да трепе вещици
проблемите му са  два: а) има добро сърце
б) влюбен е във вещица, ма то у всеки сериал е така, нали?
Инак няма да е сериал
КУР







Мери Сибли все още е като муха без глава, поведението и НЕ е на супер яката мацка на Мрака. Напротив! От скука взе да се сваля с некакъв Лайнар. Докато не дойде Джон да ги содомизира и двамата



освен това има синче-идиотче, което ще си разкрие потенциала скоро
в средата на сезона съм между другото
КУР





Важно: в този сериал се извършват злокобни ритуали у сека серия, убиват се котки, мишки, жаби пълзят от устите на произволни хора, събират се части от трупове, режат се курове, ядат се очи, а най-важната съставка е прясно лайненце от зак снайдър....адски трудно се намира.






Ако не искате да приличате на това.......всъщност може и да искате, знае ли човек


Cazzo






Страшна мацка, червенокоса вещица сваля свещеник. Който пък ходи само по проститутки. Още не е осъзнал, че мечтата му е на път да се сбъдне. На Коледа стават чудеса.






Въпреки това, което споменах във ''Важно'''
сериалът е толкова хорър, колкото са адекватни ревютата в оперейшън кино
Не е необходимо да си Арсен Люпен, за да разбереш, че няма нищо общо с хоръра. Романсче нейде в края на 17 век, аз лично не виждам нищо лошо.

Vaffanculo







Вещицата на Вещиците, Графинята, пред която всички треперят
току-що е научила, че Дядо Коледа й носи flying dildo drone за 2300 долара

Кур


Галфон ли си
ако
гледаш сериали?








Saturday, December 17, 2016

Всяка сутрин Dave Mustaine става все по-Прост



Пичове,

Има 2 положения, при които човек може да говори каквото си поиска, без това да му се отрази кой знае колко положително или отрицателно. Случай номер едно: Когато се казваш Стивън Кинг, Дж. К. Роулинг или.....Стамен Стаменов, може би?... Ясно е какво искам да кажа. Имаш милиони фенове. Няма какво да доказваш. Името ти работи за теб. Хора от техния калибър могат да издадат книга с празни страници и тя ще стане бестселър на Ню Йорк Таймс, КУР за Slayer times и на къвто си искате Таймс. Случай номер две: Когато си Галфон, който има блог, от който се интересуват 5 човека. Гаджето, брат ти и родителите ти (в случай, че си им казал). Тогава също имаш свободата да бръщолевиш каквото си искаш, защото очевадно на светът не му дреме за теб. В този ред на мисли в НГС сме късметлии. Никой не се интересува от нас. Нямаме гаджета. Можем да си постваме клипчета как серем на тоалетната чиния, можем да пишем за политика, футбол и войната в Сирия. Все тая.

Въпросът тази вечер е: Защо Gotham е Велик сериал?

Щото е имбецилски? Щото е пълен с галфони, слаба актьорска игра, безумни обрати, постоянна игра на ''иди ми, дойди ми'' и куп лешперщини, които няма да изброявам? Не, не и не. Готам е Велик сериал, защото..................

..........................аз казвам така!

2 години живея с тези герои, съчувствам им, плача и се смея с тях. Сезоните започват септември, имат кратка зимна пауза, после рестарт и април-май приключват. Не ме питайте как се чувствам лятото. Зле, много зле. Неусетно личните ми героини Juelz Ventura, Monica Santhiago, Monica Mattos, etc бяха заменени от Джим Гордън, Пингвина, Барбара Кийн и тн. Готъм Е глътката свеж въздух, която ме спаси от тоталната пасивност, в която се намирах няколко години. Нечовешки отвратен от всичко (за филми и сериали говоря), буквално като избирател пред  урните през 2016, просто нямаше какво да гледам. Освен бразилските мацки, Естествено. 




Нещо повече: Готъм Е глътката, чашата, бутилката свеж въздух, за която никъде не съм видял нито едно ревю. Не очаквайте Педерасти като оперейшън кино да пишат за този сериал. Беше ми ясно още в средата на първи сезон. PodMosta! Webcafe! Avtora.com!  Shadowdance.com! ASS-king Alexandria.org! От подобни сайтчета няма да научите НИЩО. Платени педерунгели и слуги на Найден (който пък е Личната Кукла на Ани Цолова, ама тва е дълга тема). Да не каже някой, че не съм обективен. И НГС е Тъпотия, ама никой не ни плаща.

Трябва ли да казвам нещо друго? НЕ съм фен на комиксите. Само и единстено ''Дъга'' и ''Чуден свят'' признавам, а сега някой да каже, че не съм патриот. Такова Cazzo, такава Verga ще му подам, че.......ще му хареса най-вероятно.

Не съм фен и на филмите за Batman, с изключение на първите два, разбира се. Тим Бъртън все пак. Опс, НЕ съм почитател и на Бъртън, но тия двата са доста добри.  Впрочем, сериалът не е за Batman, там той е 14-годишен келеш, който виси в pornhub по цел ден, докато верният  Алфред мисли, че повереникът му учи.

Проблемът е, че това словоизлияние заприлича на любовно писмо от 16-годишна фентъзи фенка до педераста Оралндо Блум/Леголас или къвто е там. От думи, минавам на картинки. 

ЗАЩО Готъм е Велик? Педерасти ли са Deep Purple?



Щото има Джим Гордън-Тотален Пич, ченге, уж идеалист, но не съвсем. И той има мръсни тайни. И той се рови по ония сайтове, дето две мацки си пишкат в устите една на друга. Все пак в сравнение с родната Милиция, мисля, че е ОК




Щото има Харви Бълок-партньорът на Джим, пиянде, простак, пичага. Всъщност тези двамата са гротескната версия на Маконъхи/Харелсън от Истински детектив. 




Фиш Муни-Дамският бос на подземния свят в Готъм. Съпругата на Тъпака уил смит е в ролята, която в миналото е била певица на Уникално Скапаняшка група, свирила на тъпия Озфест. Който знае името на групата-Убивам го с удоволствие!




Барбара Кийн: бивше гадже на Джим Гордън, която полудя, мина през психиатрия Аркам и за 3 сезона изживя 10 живота общо-взето. Гордън все още е влюбен в нея, но не смее да си признае. Вместо това е наел хора да я следят и снимат и продава креватните й занимания като аматьорско порно. Казах ви, че е Отрепка.




Ед Нигма! Любимецът на всички. Патолог към милицията, цар на гатанките, психопат. С Гордън имат личен конфликт. Сериозен тип...от НайСериозните!





Лий: другото гадже на Гордън, също патолог, единственият нормален персонаж тука. Вече познавам сценаристите, ясно ми е, че и тя ще се окаже некой she-male, копрофил или просто приятелка на Hristina Kacarova у фейсбук.





Тео Галаван: Уникален Педераст'. Член на древен Готъмски клан, смъртен враг на семейство Уейн. И единственият, който съдра гъзЪ на Джеймс Гордън от бой. Това беше и Пиковият момент на сериала.




Осуалд Кобълпот, разбира се. От момче, в което босовете си бършеха подметките, успя да се издигне до върха. Побъркан колко си иска, двамата с Нигма аха да станат гаджета...и все нещо се проваля. Love conquers all, казва Тъпака джо лин търнър........


Малка пауза. Destruction са Педераси!





Хюго Стрейндж! Противен Педераст'. Гнусен хомосексуалист. Долна borboleta. Лекар, който си прави експерименти с лудите в Аркам. Ако гледате често Нова телевизия и БиТиВи, значи познавате доста от творенията му.






Джарвис Теч: Нечовешки Гнусен Педерунгел! Цар на хипнозата, изключително опасен във всяко отношение.



Вече знаете Защо Готъм е Велик. Няма противни, долни, изплескали Лайнари от холивудските филми тук. Перфектно подбрани актьорчета, изпълняващи Перфектно това, което се иска от тях. Включително слабата игра.




Wacken, Hellfest, Graspop, Кацни ми на Кура pop
и подобни корпоративни фестчета
Духане





















Thursday, December 15, 2016

American Horror Story: Roanoke


    След 5 сезона лутане като на девственик между краката на колежанка, AHS най-накрая заслужи името си, като се превърна в по-размазващ хорър сериал от The Walking Dead. Разбирай ме буквално.


 Въпреки че историите за призрачни къщи с присветкващи лампи, затръшващи се врати и пълзящи в коридорите сенки не са чудо невиждано, тук AHS извежда играта на ново ниво.


 Класическите „БАУ“ сцени са приятно дозирани и разредени с чисто варварски извращения, използвани като мъчения в отдавна отминали векове. На фона на психо кошмара, който се разиграва от прокълнатите призраци по време на Кървавата луна, героите минават през грозни лични драми, ескалиращи от време на време до някоя и друга размазана на пода глава. Hammer Smashed Face. Няколко бройки. Едната – от любов. Честно, заклевам се.


Физическият терор диша във врата на Texas Chainsaw Massacre, жертвоприношенията са свирепи и слепи, свинщините - безобразни и покъртителни. А животинските писъци на Sarah Paulson ще накарат слюнката да потече по кучешките ти зъби. Шегувам се, сигурно по това време вече ще си преосмислил дали да не пропуснеш вечерята, след като си видял как семейство надрусалки (леле, колко благини си гледаха на домашно тези нечовеци) белят бедърцето на Adina Porter като банан и директно късат месо от него С ВИЛИЦА. Защото са културни.


За фенките: задължителният eye candy – Evan Peters отново намира своето място в историята. И го убиват. Два пъти. Ама си го заслужава, защото пак не се въздържа и се заби с една от мацките... окей, де, лелките, за да сме по-точни.  Интересната изненада от 5-ти сезон - Lady Gaga – също дзаква за няколко серии. Жалкото е, че персонажът ѝ е колкото интересен, толкова и пренебрегнат от сценаристите. Очаквано се появяват и други познати физиономии - Kathy Bates, която тотално изфъсква и се превръща в диво психо (с невероятно яки предни зъби), зеленооката котана Lily Rabe и върколакът Wes Bentley, който не прави нищо съществено, както обикновено.   









Към последните серии изплува и още една от връзките между отделните сезони на AHS. Но не се подлъгвай, пъзелът все още е в много разглобено състояние. Също като повечето герои в края на Roanoke.






  

  Хайде, приятелю, не си губи времето повече. Луната е жадна за кръв, факлите на неживите отново бродят из гората, търсейки жертви и... някой чука на вратата. 
 

Смееш ли да я отвориш?


Thursday, December 8, 2016

Обичам си арт хлапетата...

... давещи се в пластмасовите си вътрешности, разкъсвани от бесни алигатори. :)




-Аз съм най-антиарт човекът, когото познаваш. – констатирам с равен тон, при което с периферното си зрение улавям как очите на колегата се надуват до толкова, че в тях започва да се отразява луминесцентният блясък на лампите.

Ти знаеш ли защо на мъпетите очите са толкова големи? Ми и на теб да ти вкарат юмрук отзад, и ти ще си така... Пардон, отклоних се.

-Ти, дето рисуваш по хора и отделно някакви други неща... Как така не си АРТ?! – човекът дава накъсо. Нормално. Вече е късно, пред нас няколко бели престилки глождят труп (ПРЕПАРАТ, както казват по-горните в университетската йерархия), в дисекционната смърди на стерилен формалин и безразличие.  

Не мога да сдържа усмивката си
-Да, човече.


 Защото онези пародии на форма на интелект изкормиха и изнасилиха понятието арт. Написаха го на парче велпапе от кашон за вафли Боровец и си закачиха етикета. С кабърчета. За тлъстите задници, които им стоят на раменете. Точно онези дразнещи лайненца с претенции за начетеност (макар че освен „Здрач“ и „Дневниците на вампира“ в библиотеката им фигурират само „50-те нюанса“ плюс „Лолита“ – ей така, за класа); онези, които слушат всякаква музика, ама само ако има official video и 50k + вю-а. Същите, които имат мизерна страничка в мрежата – ~тъпо-гъзе~’s photography, но няма кой да им светне кратунките, че шибаният обектив се насочва към обект, а не към малоумните им ококорени мутренца.
Те ще се опитват да издрискват по 7 думи на ред, без логичска или каквато и да е натовареност и ще нарекат това  поезия в проза. Ще се събудят някое нещастно утро и ще решат, че са оплодени от Вдъхновението, ще изтърчат и ще опорочат някое платно с десет безразборни лекета боя. После ще претендират за дълбокомисленост. За емоционалност. За Арт.

За вниманието ти!


Те ще харчат стотици левове в мола в опит да поддържат своя Арт имидж, приятелю, докато ние с теб ще пестим стотинки в буркани от лютеница с надеждата, че някой ден ще можем да си позволим качествени бои, първа употреба инструменти, класическа пишеща машина, която не заяжда, лъскави винили, разгрухан ван, който да побере цялата тайфа, и лято със среднощно сърфиране в открития океан покрай плажовете на Австралия...