Sunday, March 24, 2013

Battle of the Movies


Пичове,

НайТъпатаРубрика ще съпоставя два филма един срещу друг. Няма никакво значение от жанровете, нито дали филмите имат нещо общо помежду си. Това е НайБлога, така че Внимавайте сега:

























Както виждате, тези два филма явно имат доста общо. Да разгледаме малко ПоПодробно.

Това в ляво е постерът на The Avengers-поредната Марвълска Дрисня, събрала на едно място такива отявлени педерасти като Тор, Кептън Америка, Хълк, Скарлет Йохансон в прилепнало костюмче и не знам още кой. В самоубийствено тъпия сценарий, братчето на Тор, Локи, искаше да завладее Земята. Не успя. 3D забавление, в което нямаше нищо забавно. Това беше Авенджърс. 2015-та ни очаква втората част. Радвайте се



Avengers XXX е не ПоМалкоТъп, само дето в екипа на нашите има повече жени(логично). Имаме и Спайдър-Мен(който липсва в Холивудския филм). Единственият що-годе интересен момент е сцената между Ник Фюри(изигран безупречно от Lexington Steele, хаха) и Шарън(изиграна безупречно от анал старлетката Phoenix Marie). Останалото...една доста тъпа лесбо-сценка+един intercourse между Тор и She-Hulk(зелена мацка, актрисата май не я знам), а накрая и Спайди се проявява(Lexi Swallow му е партньорка)

Така. Смотан Марвълски филм срещу смотан adult филм. Кур и за двата, загуба на време

Педерасткият ми компютър не позволява да ви пусна клипчето на Malevolent Creation, което исках...какво да се прави

No comments:

Post a Comment