Sunday, March 24, 2013

"EdWood"



Какво?!? Не си гледал „Ed Wood”? Ами сега е времето да го направиш.  Ще кажа само две имена, Джони Деп и Тим Бъртън. Поредният им ГЕНИАЛЕН проект. 

Ако си гей на средна възраст не изпускай възможността си да видиш Джони с жартиери и с пуловер от ангорска кожа. Едуард Уд ги е обожавал.

Холивудският гигант с редицата си от  странни и откачени роли, на които аз лично се възхищавам, този път се наема да изиграе живота на може би най-неуспелия режисьор на Холивуд. Получава му се добре. Премиерата на филма е през 1994г., най – вероятно нейде из Америка.

В една книга /”Т.с. на Д.Д./ Джони споделя възгледите си така: „Тим и сценаристите искаха да създадат нещо, което пресъздава една действителна холивудска икона...” И действително е така, защото филма показва живота на един бездарник, превърнал се в гуру за редица режисьори.

Скот Алекзандърс споделя, че през цялото време, Деп е носил женско бельо. Дали е така, не знам, а и честно казано не ме интересува. Не ми пука, ако ще и с мъже да е спал. Важното е , че продукцията е качествена , и че Джони е влязъл перфектно в ролята си на травестит.


No comments:

Post a Comment