Tuesday, March 26, 2013

История Хомосексуалика

Част I

От MoonRise



Огромният кръг хора, които ме познават (около 10 души), знаят, че аз съм историк. Или поне обичам да се наричам такъв. Създава ми някакво вътрешно удоволствие просто. И все пак - малко по-умните от вас, предполагам са чели история и знаят какво представлява тя. Тук обаче аз ще разкажа нещо различно, нещо, което никой не би предполагал, че би могло да се случи. Но това е истина. Това е истинската история на света.

Но стига приказки, нека започваме....



Имало едно време един хунски вожд със звучното име Атила. Той живял дълголетно и просперитетно, около 14 години. Неговата история започва през 3267 година преди Христта Стоичкова, когато заедно със верните си генерали Гьоринг и Чеушенко решил да превземе Вавилон. Това обаче не било толкова лесно начинание. Вавилонци по това време били със завидно модернизирана армия, за която се твърдяло, че самия Оптимус Прайм предоставил левия си крак, за да може от него артилерията да се снабди с вибраторови снаряди с по-добра аеродинамичност. Подобни слухове допълнително натъжавали Атила и той изпаднал в маниакална депресия, при което се твърди, че потърсил професионалната помощ на Кърт Кобейн, но отивайки в къщата на въпросния, Атила открил само нова мазилка по стените и крем против суха кожа. Неизвестно е за историческата наука какво точно се било случило на Кърт, но и днес все още се провеждат фундаментални и мащабни изследвания, за да се открие истината около неговото изчезване. Но нека се върнем на нашия главен персонаж, а именно Атила Ху(й)нът. Разкъсван между амбицията и несигурността, той потърсил подкрепата на двамата зли братя декоратори Хитлер и Мусолини Аргирови. Те били известни масови убийци и тамплиери, отговорни за умирането на 40 000 000 души по време на техен концерт в Китай едно десетилетие преди Чък Норис да построи пирамидите в Египет. И съдейки, по факта, че Атила е прибягнал до помощта на такива жестоки и безскрупулни хора, можем с право да отсъдим, че Атила по това време е бил на дъното на отчаянието и очевидно друг изход не е виждал. Мнозина го посъветвали да не се занимава с вавилонците, защото и без това те били хомосексуалисти, които не обичали лубрикантите и като цяло бизнесът с тях бил една огромна болка в задника. Но манията за величие и комплекса за малоценност на младия хунски вожд разкъсвали душичката му и той бил решен да седне на Кулата на Вавилон на всяка цена!

В това време вавилонските шпиони разкрили злочестия план на Атила и побързали да предупредят вавилонския диктатор Волньо Сидеровосор. Първоначално той не обърнал кой знае какво внимание на ху(й)нската опасност, защото знаел, че тия пичове в повечето случаи само се надуват и накрая пак отиват да водят война с и без това слабите австро-унгарци, които били отявлени фенове на Nickelback и Софи Маринова, а това допълнително показва колко жалки войни били тези момци.
Истинската уплаха у Волньо била предизвикана именно от слуха за съюзниците на Атила - братята Аргирови. Тяхната жестока репутация се носела във всяко едно царство от Средната Земя до Олдерон и абсолютно никой не смеел да се подиграва с тях или дори да критикува адските звуци,  които издавали под наименованието "НайДобритеХитове на БратяАргирови". Тази новина била сериозен шок за Сидеровосор и той решил да поиска помощ от единствения човек на планетата, за когото се знаело, че е достатъчно силен да победи братята - а именно Веско Маринов - Потника. Той бил добър и почтен човечец, но добил лоша слава, след като веднъж се изпотил толкова силно, че това довело до преливането на Средиземно море и образуването на Черно Море такова, каквото си го знаем и днес. След този злощастен инцидент Потника завинаги се скрил някъде из планините на Кавказ, докато един ден Волньо не решил да прати своите НайДоверени хора Люк Скайтропър и брат му травестит Лея да го издирят и да го помолят за помощта му. Историческите свидетелства показват, че такава сделка била осъществена и договора, слючен между Потника и вавилонци реално поставял Сидеровосор в наистина затруднено положение, заради кръвния данък, който трябвало да заплати на Потника - а именно своята красива дъщеря с току-що тунингованите цици, и известна любителка на ваните - Галена! Заплахата обаче била твърде сериозна и тази жертва била нужна, за да се опази Четвъртия Вавилонски Райх.

След като Атила и Волньо успяли да се подготвят достатъчно добре за предстоящата война, както и техните съюзници, вече истинските военни действия били готови да започнат. Как обаче се е провела самата война, коя била НайРешаващата битка и кой в крайна сметка победил, ще ви разкажа в част втора от моята История Хомосексуалика. Мога да ви уверя, че предстои една изпълнена с екшън, драма, обрати и обилни дози хомосексуализъм История.

Очаквайте скоро...

No comments:

Post a Comment