Wednesday, September 18, 2013

НайТъпитеФилми, ПРАВЕНИ НЯКОГА!

Здравейте, Геове и Гейки. В този блог пост искам да включа НайТъпитеФилми, които са се запечатали в съзнанието ми. СЪС СИГУРНОСТ съществуват и по-тъпи от тези и списъкът ми няма и НайМалката претенция да е изчерпателен или доли полезен. Просто поредната блогърска глупост. Ще бъдат подредени в Топ 10, за ПоЗабавно.

Има няколко правила, към които реших да се придържам. Първо, без римейкове в списъка. То е ясно, че римейковете по правило са си ТЪПИ, тези, които стават са по-скоро изключения от правилото. Освен това, тук няма да включвам B и C муувита, щото при тях да са тъпи си е самоцел. Тук ще има само ХОЛИВУДСКИ ЛАЙНА


Да започваме...


НОМЕР 10

Scary Movie 2



Да си правиш чурка с псевдо хорър тъпизми като The Haunting (римейка), Thir13een Ghosts и Poltergeist e ОК. Да се ебаваш с ЛЕГЕНДАРНИ филмчета като The Exorsist също е ОК, но се иска да го направиш както трябва. 


НОМЕР 9

Star Wars: Episode 1



Този 3-часов ТРИУМФ НА ПЕДЕРАСТИЯТА е всичко, което Star Wars филм не трябва да бъде - нелогичен, детски, муден и с 3 камиона долари, изсипани за бонбонени визуални ефекти. Лукас на кафево! Заради този филм и последвалите го сурогати някои от нас намразиха Star Wars филмите и сметнаха вселената за изчерпана, като истината всъщност е друга. Просто е време Лукас да спре да прави Star Wars филми и да остави други хора да боравят с името. Така може би някой ден сагата ще бъде върната към живот. Но, като се замисля... Кур за Star Wars.


НОМЕР 8

Ghost Rider



Ето и може би НайТъпият Марвълски филм. Това, че Никълъс Кейдж е в главната роля си беше чисто и просто изпикаване върху иначе нелошото сериалче и комикси. А това, че Никълъс Кейдж играе зле в този филм също не е изненада - той направи толкова много тъпи блокбъстъри през последните 10 години, че изгубихме бройка. А за Ghost Rider... плосък и банален сюжет, нискобюджетно изглеждащи ефекти и смехотворната игра на злодея педал са само черешката на тортата. А ПЪЛНАТА липса на реално насилие и грозната Ева Мендес с дебелия задник и бенка на цицата просто преливат чашата. Да се шибат марвълските филми!

П.С. Е, добре де, Спайдърмените не са лоши. 


НОМЕР 7

Batman & Robin



Batman & Robin или Ума Търман, навлякла найлонов костюм на стриптийзьорка от клуб на хора с фетиш към коприва и отровен бръшлян. За капак на всичко получаваме и батман, който ръси шегички и Арни като Мистър Фрийз. И всичките, играещи с не повече талант от Митьо Пищова в Биг Брадър.
И НайЛошото е, че след като тази педерастия вижда бял свят, ИЗРОДЪТ Джоел Шумахер продължава да режисира филми!


НОМЕР 6

The Day After Tomorrow




Забравете за Джоел Шумахер всъщност... Истинският ИЗРОД на модерното кино се нарича Роланд Емерих! Просто този човек сякаш живее за да получава 9 цифрени суми за филми с бедствия, където разрухи избиват милиарди, но на нас трябва да ни е мъчно за 4 дебила, които бягат от вълци и 2 хлапета, които гледат толкова лошо, че ти иде да им дадеш близалчица от умиление. Кур за този филм! Разбирам, за филмите с гигантски чудовища, тъпчещи небостъргачи - тъпи са, така е. Но са забавни и крайно нереалистични. Но да вземеш някаква идиотска концепция за глобално затопляне, което заледява цялата земя за 2 часа, само и само за да показваш как на американците им е студено и измират... Ами не е само тъпо, МАЛОУМНО Е!


НОМЕР 5

Resident Evil: Afterlife




Че всички филми, направени по игри са тъпи, мисля, е ясно. НО че филмовия франчайз по Resident Evil прекрачва всички граници на ПЕДЕРАСТИЯТА е прекалено. Първо Мила Йовович бягаше от лаборатория, след това се оказа че е клонинг, след това зомбитата се оказаха свръхзомбита, след това Мила Йовович започна да владее разни суперсили... Сапунката с тези е пълна. А като сметнем, че в Afterlife нашата пропътува цялата планета за един ден, търсейки наш пич Уескър, който никъде не е отишъл, си е върха на простотията. А с тези сцени със забавен каданс през 5 минути... няма нужда. 
А, и май наш Чичо Жоро трябва да навески Мила Йовович, защото тя от доста време нещо съвсем спря да си показва циците. А във филми без никаква субстанция като този, това е НайМалкото, което тя може да направи, нали? 

НОМЕР 4

Педерастията расте.... Ето го и ШЕДЬОВЪРА на ГЕЯ ШАЯМАЛАН

THE LAST AIRBENDER




ПО-ПЕДЕРАСТКИ ФИЛМ НЯМА! Е, добре де, има, но са малко. Не, че анимационното сериалче (което по нашите ширини разни фенове на Manowar наричат аниме, прости им...) е нещо особено, но това тук си е престъпление срещу човечеството! Нищо не става от този филм, честно. Всеки критикар с IQ над отрицателното отдавна е погребал този филм, но истината е, че освен сносния The Sixth Sense, Шаямалан винаги си е правил педерастки филми. Просто този е ДЪНОТО, до което той неизбежно падна.



ЕТО ГО И НОМЕР 3


НА КРАЧКА ОТ АБСОЛЮТНАТА, НЕУГАСВАЩА, БЕЗКРАЙНА ПЕДЕРАСТИЯ

DRAGONBALL: EVOLUTION




НЕКА ДЖЕЙМС УОНГ БИВА ШИБАН ОТ ДЖЕНИФЪР ГАРНЪР СЪС СТРАП-ОН ДО КРАЯ НА ЖИВОТА МУ...
Ако чуеш някой да задава малоумния въпрос защо на Холивуд не трябва да се дава правото да правят игрални версии по аниме, или каквото и да е аниме - ето ти отговора. The Last Airbender, макар и престъпно гейски се е получил по-добре от това БЕДСТВИЕ именно защото си е американско сериалче.
А Dragonball е това за анимето, което е Lord Of The Rings За Фентъзито.

И тук то е еквивалента на лайно, което е изсрало друго лайно. Или на Дженифър Гарнър играеща Бейби от мръсни танци. Тотална педерастия. НЕУГАСВАЩА ПЕДЕРАСТИЯ.

Причини? Ако ги изредя в книга, тя ще е дебела колкото 10 речника. Но все пак ще изброя няколко: история, нямаща нищо общо с Dragonball, Чоу-Юн Фат играещ роши, някакъв рошав келеш играещ Гоку, Пикколо, изглеждащ все едно е някакво извънземно със синдром на даун, 
актьорска игра, в сравнение с която рекламата на БОНУКС ще ти се стори като многопластов шедьовър и ефекти, като взети от флаш игричка от Kefche...

Този филм е престъпление срещу човечеството.


НОМЕР 2

Transformers 



Не си мислете, че Transformers е КойЗнае ПоЗле от горния сурогат... Просто Transformers франчайза, и филмите на Hasbro като цяло се превърнаха в нарицателно и олицетворение на новото дъно, което комерсиалното кино е достигнало. Първо, Transformers е Тъп. Не просто Тъп, ПРЕСТЪПНО тъп. Това е първия филм, на който излязох от киносалона изобщо, защото се чувствах, сякаш филма открито обиждаше интелекта ми. Болеше ме да го гледам, почти физически. Толкова тъп. Първо, Шиа Лебоуф е НайДразнещотоГейче, което съм гледал във филм. Това бива допълнително усилено след като той се изсира и във Индиана Джоунс по-късно същата година. А история във филма няма. Просто някакви роботи биещи се с други роботи и Шиа Лебоуф гледащ умно. Не разбираш кои роботи са добрите и кои са лошите. Просто една 80 минутна реклама на играчки и на ГЕЯ Майкъл Бей, който, впрочем открито критикува всеки, който не е харесал филмчетата му, и го нарича "чичко, не харесващ забавните неща".. 

Кур за Майкъл Бей.


И НАЙТЪПИЯ ФИЛМ

НОМЕР 1

SUCKER PUNCH



Саундтрака му е ремикси на Sweet Dreams (Are Made Of This) и Реквием на Моцарт, както и на Army Of Me на Бьорк. НайПротивнитеРемикси. После гледаме как Емили Браунинг гледа лошо все едно й се ака и се хваща на работа в публичен дом. Дотук не е чак толкова зле, нали? Но преди това имаме адски артистичната сцена, в която баща й решава че е време да я направи жена и тя бяга от него докато слушаме техно ремикса на Sweet Dreams (Are Made Of This). А в публичния дом нещата направо стават чуднички. Цици, естествено, не се показват, все пак филма трябва криво ляво да се вкара в PG-13 рейтинг. Все още не ти се струва достатъчно зле, нали? И тогава идва сцената, в която Бейби-Дол гледа с обичайно празния си поглед мъдрия азиатски монах, който говори някакви безсмислици за карти и ключове докато в следващия момент тя собственоръчно нарязва 3 гигантски робота със самурайския си меч. И тогава хората ще ми кажат "ама това е родено от аниме и гейминг културата, не ти е Зак Снайдер виновен"... Ами нямам нищо против Зак Снайдер. 300 и Watchmen са страхотни филми. Но със Sucker Punch като че ли и той се предаде и реши да прави възможно НайНиската форма на кино изкуство. Доказателство е и доволно гейския Man Of Steel, появил се скоро.

В Sucker Punch Няма Сюжет. Няма актьорска игра. Само педерастия. И тъй като това е олицетворението на всичката педерастия в киното, Sucker Punch заема Номер 1.

No comments:

Post a Comment