Sunday, April 7, 2013

Burning Cumshot



                          Burning Cumshot


             Няма какво да кажа. Ебете си майките.






Здравейте, приятели! Наистина ми е много трудно да започна това, а и не знам как точно да го направя. Не мога да се сетя по какъв точно начин попаднах на Burning Cumshot,но кълна се в Луцифер не беше поради търсене на порно в интернет. Защото аз подобни филми не гледам, не разбирам нито сюжета, нито езика понякога, а да не говорим, че нито един известен актьор не участва там! Не са печелили Оскар тези ленти, да не говорим и че не ги дават в мола, което некакси не ги прави особено вървежни. Просто откакто започнах да се занимавам с НайГолямотоСписание си направих позиорски регистрации по разни музикални мрежи като soundcloud ,reverbnation, bandcamp, за да търся млади или не толкова млади таланти от ъндърграунда и не съвсем... По същество – Burning Cumshot, освен, че е почти гениално название на група, е и нещо, което се прави от един – единствен човек по ултра DIY – начин, логото правено на Paint, записвано в домашни условия и какво още искате?Тотален ъндърграунд. А, да, има заглавия на ‘песни’ като: ‘Обичам да лапам кур омазан в лайна’ и ‘Чукане в очните кухини’. Може би това е наълно достатъчно за някои да избягат презглава от тук, а за други – обратното.  ‘Музиката’ е анти – музика, авторът я определя като Ембиънт/Нойз/Експериментална, а аз мога да кажа, че не съм слушал нищо подобно и според скромните ми Нойз/Ембиънт познания Burning Cumshot звучи сравнително, ъъъъм, добре и музикално. Интервюто бе взето по скайп, като аз записах с диктофон разговора и го свалих на текст. Интервюто е доста, да речем, нетипично, но аз съм окей с това.







Слъчко: Така, ами не знам от къде да започна, може би някакво представяне от твоя страна?

Burning Cumshot: Няма какво толкова да се представям. Правя Нойз/Ембиънт неща с доста експериментален характер и това е. Сам върша всичко. Нямам бъдещи планове и намерения, даже се чудя защо се съгласих да разговарям за всичко това.

Слъчко: От колко време се занимаваш с това?

Burning Cumshot: Не се занимавам с това. Не съм като лумпените, които правят това, правят разни концерти и събития, събират се по социални мрежи и т.н. . Една неделя нещо ми прищрака и реших да запиша разни неща, албум, демо, EP, който както иска да го нарича и това е. Казах си: ‘Нямам какво толкова да правя днес. Утре съм на работа, започва колелото на седмицата да се върти и да мачка трудовите хорица, днес ми е единствената възможност да направя нещо. Нещо мое и нещо уникално.’ След това за около 2-3 часа общо записах ‘Burning Cumshot’ така се казва и първият ми и единствен засега запис.

Слъчко: Тогава, смяташ ли да продължаваш и занапред? И каза, че не си от хората по социалните мрежи, но защо тогава си качил всичко в soundcloud.com?

Burning Cumshot: Казах вече – нямам никакви бъдещи планове, може да запиша още 30 албума, може и никога повече да не направя нищо, еба ли го, все ми е тая, така или иначе. А на въпроса ти защо съм качил в soundcloud.comей така, без някаква идея. Исках да видя какво ще стане – ще има ли реакции, хейтване заради заглавията на песните, заради самата музика и така нататъка. А и тези платформи като bandcamp.com, soundcloud.com, reverbnation.com и други подобни нямат нищо общо с гейщината на fecalbook, twatter и подобните им...

Слъчко: Каза, че си записал всичко в домашни условия – какви инструменти използва и въобще използвали ли си такива, и как постигна тези нечовешки звуци в някои от парчетата?

Burning Cumshot: Хахахахахахахаха! Нечовешки звуци! Всичко е твърде човешко даже. Нищо не съм използвал освен една кухарка, на която липсват 2 струни даже, вградения микрофон на лаптопа си и програми за обработка на звук и записи. Бях си изтеглил една такава от замунда преди време, просто така, от любопитство, никога не съм имал интерес към музиката друг, освен да я слушам, не съм музикант, никога на нищо не съм свирил, освен на китара и то се научих сам. Това е – използвах куха китара, използвах собствения си глас и просто правих звуци като тропам на вградения микрофон или буча нещо там. Плюя на музикалния бизнес и на всички изпедерастяли музикантчета, които се глезят кой в кое студио записвал, кой не знам си кво. Противно ми е всичко това.

  

Слъчко: Каква музика слушаш?

Burning Cumshot: Ааааахахаххаха! По – тъп въпрос не съм чувал откакто бях студент в СУ. Не знам, пич. Ти каква музика слушаш? Докато се влачиш в градския транспорт и шофьора си е надул чалгичката, каква музика слушаш тогава? Имах един случай, когато рано сутрин пътувах с автобус 111 и шофьора беше надул някакъв цял албум на SNAP!. Честно казано, беше някъде 6:00 сутринта, тъкмо отивах на работа, искаше ми се да му откъсна някоя вратна вена със зъби, разбираш ли? Цялото това нещо, градският живот, всичките звучащи отвсякъде неща – това не е нормално, разбираш ли? Не е ненормално, че аз една неделя съм изпращял и съм записал някакви откачени неща, в крайна сметка, кой казва кое е откачено и кое не? Та, не това е ненормално, а целият всекидневен живот е ненормален. Където и да идеш – звучи нещо, и то трябва да минава за приятно, готино и какво ли още не, но е просто купчина прясна тор. В метрото, в трамвая, в тролея, в кафенето, в кварталната баничарници виси касетофонче, което думти, навсякъде. Еби му майката, пич.

Слъчко: Хубаво, де. Да речем, че си прав. Но какво слушаш, когато искаш да чуеш нещо ти самия, по твое желание?

Burning Cumshot: Много неща. Дори Dream Theater. И прог като цяло. Много грайндкор. Даже първоначално като ми щукна да запиша това, което записах ми се искаше да е грайндкор със 40-50 песни, някои от които да са по 3-4 секунди и текста да е: ‘Сери!Сери!’ и тва да е. После се сетих, че нямам барабани. А, между другото, в песента ми ‘Наврях мобилния телефон на сестра си в гъза и докато я ебах натисках различни копчета с кура си’, това което се чува като барабни не са барабани а моето удряне по обратната страна на китарата, за чинели и фусове използвах чаши и лъжички. Получи се доста добре след обработката с програмата, разбира се.

Слъчко: Да, в тази песен даже има нещо като рифове...

Burning Cumshot: Хахахаххаа! Да, може и така да се каже. А после се чуват и мелодийки от умрялата ми NOKIA.

Слъчко: Добре, в крайна сметка какво искаш да кажеш с всичко това? Не се обиждай, но малко така стоят нещата според мен – ти си много ядосан и гневен на света, усещаш, че нищо не можеш да направиш и нищо не може да се промени или ти да го промениш, затова един ден решаваш да замериш всички с лайна и пикня и да кажеш на целия свят – ебете си путката майна, чрез нещо като изкуство...

Burning Cumshot: Отличен 6! Браво, мойто момче! Психология в СУ ли си завършил? Щеше да си любимец на преподавателчетата там....Виж, пич, на никого нищо не искам да кажа. Смятам Нойз/Ембиънта за много тъпа музика. Смятам, че това което аз направих е по – различно от средно – статистическия изтрещях нойз проект, но това не го прави и нещо кой знае повече. На никого нищо не искам да кажа. Няма какво да се каже. Няма какво да се направи за каквото и да е. Все ми е тая. Ти що пърдиш? Какво искаш да кажеш на хората с пръднята си? Що така мирише? Разбираш ли? Няма разлика. Що кихаш? Що сумтиш и се оглеждаш като недоебан заек, като е претъпкано метрото или автобуса? Ето, тогава искаш да кажеш нещо. Но като се насираш – нищо не казваш. Но да, не понасям повечето хора, не бих се определил като мизантроп, защото ако бях такъв, нямаше да говоря с теб сега, но мразя хората като цяло. Все ми е тая за всички, не съм от педалчетата, които се подкрепят със себеподобните си, за мен всички са еднакви – и тези, които ме подкрепят и тези, които не ме, и тези, които ще харесат лайната ми в soundcloud и тези, които ще искат да ме осъдят на доживотен затвор. Разбираш ли, смешно е....

Слъчко: Добре, да поговорим за заглавията на песните ти...’Чукане в очните кухини’, ‘Сране в майчин гроб’, ‘Откъснах кура на баща си и си го наврях в гъза’ и т.н. . Това, ако не е с цел първоначален шок и потрес не знам какво може да е. Освен, ако не ги мислиш сериозно тези неща, което ме води и към следващия въпрос – гей ли си?

Burning Cumshot: Ами ако си търсиш, чрез подобни интервюта някой да те клецне в гъзеца, не знам. Сори, аз не съм гей. Всичко това, което каза е типично за лицемерния човек, каквито стават 99% от хората след определено време, а някои вече си и се раждат такива – какво да се прави, прогрес, брато. Сега аз ще ти задам няколко въпроса, умнико. Ти по колко пъти на ден ти се иска или ти минава през главата да изчукаш много здраво някоя мацка? Ама така, че направо да не е ебане, ами почти бой, Помисли си хубаво. Още нещо – колко пъти, когато идват при теб просяци или хора, имащи нужда от помощ, ти им помагаш? Колко? Знаеш ли какво правиш ти, когато не им помагаш? Отричаш целия им живот, убиваш ги с безразличието си, ти си дебелееш и си се кефиш, а има хора, които няма какво да ядат. Защо не мислиш за тях? Това не е ли жестоко? Ти зачиташ ли животите на всички хора? Когато се подиграваш наум или наглас на някого – какво правиш тогава? Знаеш ли какво е преживял? Знаеш ли защо е стигнал до тук? Не. Но ти с лека ръка просто го зачеркваш и изличаваш – ето това правиш. И ще ти кажа, ето това е вече нещо истински жестоко, разбираш ли ме? Не просто думи подререни в някакъв ред и смисъл, който някой си идва и ме чука по челото – ‘Ей, ти си извратен.’. Щом си стигнал до мен, брат, по – скоро ти си извратения. И още нещо – окей, попадаш на нещо, което не е съвсем в релси. Кво ти пука? Ти ако си си в ред? Ми нека има от всичко по света. Що ровиш? Що човъркаш? Гузен ли си нещо? Видя своите мисли на черно на бяло показани от друг и сега бързаш да ги изобличиш да не би някой да не те подуши ли? Всички се крием, приятелю, всички се крием. Всички имаме страни, за които не искаме и дявола да не знае, всички имаме мисли, каквито се въртят в главите на най – големите изверги по затворите. Всички. Не можем да избягаме от това.

Слъчко: Нещо загубих желание за въпроси, а на твоите няма да отговарям, не това е целта на НайГолямотоСписание. Все пак ми изникна нещо сега в момента – аз като музикален колекционер винаги се вълнувам дали нещата ще бъдат достъпни и на физически носители – та, мислиш ли да издадеш това нещо по някакъв начин?


Burning Cumshot: Да. Може би следващият месец това ще е в ограничен тираж от рода на 15 касетки и 20 диска, лично аз ще си ги направя. Няма да се продават, а ще ги раздавам на който ги иска или просто ще ги оставям по разни места на улицата, знам ли...





              (обложката на дебютния албум на Burning Cumshot – ‘Burning Cumshot’)


Слъчко: Тенденциозно ли е, че обложката на нещото е хипер минималистична и без никакво, да речем, съдържание, послание?


Burning Cumshot: Виж, както казах няколко пъти – нямам концепция, нямам идеи. Просто ме мързеше да направя на пейнта нещо по – сложно или да използвам други техники и направих това. Иначе се кефя на разни колажни неща, зинове и т.н., които знам, че се правят по този начин.

Слъчко: Ненужен въпрос, но все пак – смяташ ли да правиш концерти или някакви перформанси или там както се наричат?

Burning Cumshot: Човече, продължаваш да ме третираш като артист – музикант, а аз не съм нищо подобно, разбери го най – сетне, да му еба майката! Кви концерти, кви пет лева, това нещо няма как да бъде изпълнено на концерт. Кво? Да отида с лаптопа в някоя дупка и да пускам от там нещата ли? Като педалчетата от тукашната т. нар. ‘авангардна’ сцена. Заеби. Това не е за мен. Това е анти – мен. Но обичам да ходя на хардкор концерти! И слушам много хардкор.

Слъчко: Бях казал, а и сега казвам, че хардкора е много тъпа музика и бях нападнат от хардкор дружинките из интернет, интересно ми е твоето мнение по въпроса?

Burning Cumshot: Стига, бе... Всички знаят, че хардкора е малоумна музика и всички хардкораджии са спряли интелектуалното си развитие някъде около 10 – 11 годишна възраст. Е, по – успешните хардкораджии някъде около 14 – 15. Иначе в тяхното нещо няма нищо. Даже в нойза понякога има повече смисъл и импулс да се вдъхновиш от нещо. Но енергията е неповторима на хардкор концерт. Когато си в една стая с 20 – 30 примитивни дивака няма как да е иначе, схващаш ли?

Слъчко: Споменаваш няколко пъти СУ. Да не би да си учил там и какво?

Burning Cumshot: Да, бях в развъдника на полу – умни идиоти, които имат акъл колкото да пазят равновесие, докато пикаят. Нещата са много зле. Ако преди 20 – 30 години е имало значение и е значело нещо да си приет в Университет, сега хич не е така. Всичко е в ръцете на посредствеността. Всъщност може и преди да е било така, нямам поглед върху нещата. Все пак съм млад и то доста. Презирам всички професорчета и асистентчета, натегачи и слагачи. Кур за тях. Бях замислил клипче, в което съм пиян и повръщам и пикая в краката на братята пред ректората, защото всъщност нещата не са много по – различни. Пълно е с говна там, във всеки смисъл и като хора и като характери и като интелектуален капацитет. Не, че ти е нужен такъв изобщо. Заеби. Кръв и сперма. Това е истината.


Слъчко: Някакви последни думи?

Burning Cumshot: Що, ще ме бесят ли? Няма какво да кажа. Ебете си майките. Ако някой иска да провери какво съм направил – да заповяда. Който не иска – все тая. Няма особена разлика. До месец ще съм готов с касетите и дисковете – някой ако желае смъртоносен звук на лента или на диск – да пише или да се свърже с мен. 


С Burning Cumshot може да се свържете на:

А целият албум можете да свалите от тук:




1 comment: